Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
11.04.2018

Pozývame vás na veľtrh AquaTherm v Prahe

Pozývame vás na medzinárodný veľtrh Aqua Therm Praha, na ktorom vám odprezentujeme našu spoločnosť, jej poslanie a produkty, ktoré na e-shope ponúkame. Počas celého trvania veľtrhu vám budú k dispozícii vyškolení odborníci na úpravu vody. Príďte sa s nimi poradiť, prebrať problematiku filtrácie vody a prezrieť si vybrané vodné filtre.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Potrebujete rozbor vody?

Pre zistenie kvality vody je najlepším riešením vykonanie rozboru vodu, podľa ktorého zistíte presné hodnoty meraných látok. Ako ale zistíte, že rozbor vody potrebujete?  Väčšinou tomu nasvedčuje viacero príznakov, ktoré môžete na kvalite vašej vody spozorovať...

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Navštívte náš stánok na veľtrhu MODDOM

Pozývame vás na 22. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov a interiérového designu, ktorý sa uskutoční v dňoch 18.-22.10. 2017 v Incheba Expo Bratislava. Zúčastníme sa ho aj my, keďže cieľom našej spoločnosti je priniesť do každého bývania kvalitnú čistú vodu.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Čistá a chutná pitná voda vďaka filtru s aktívnym uhlím

Čo si predstavíte pod pojmom čistá pitná voda? My nazývame čistou a zdravou vodou takú, v ktorej nie sú obsiahnuté žiadne škodlivé látky a môže tak plniť v ľudskom tele všetky dôležité úlohy, na ktoré je určená. Výborným pomocníkom v boji za čistú vodu je aj aktívne uhlie, vďaka ktorému sa zbavíte škodlivín a navyše získate vodu s výbornou chuťou.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Tabletovaná soľ za najlepšiu cenu

Snažíme sa stále napredovať a zlepšovať sa, nielen v rámci  kvality ponúkaného tovaru, ale aj v rámci služieb pre vás - zákazníkov. Od apríla 2018 nájdete u nás tabletovanú soľ za najlepšiu cenu. Navyše našu ponuku prepájame aj s výhodnými cenami za dopravu. 

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia