Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
02.12.2023

Tipy na vianočné darčeky

Premýšľate čím jedinečne obdarovať svojich blízkych na vianoce? Správny darček by mal byť praktický, osobný a výstižný. Vsaďte na originálne darčeky, ktoré nájdu svoje využitie naplno a prinesú želaný úžitok.

od Čistá Voda
Čítať viac
19.10.2023

Zákal vody

Zákal vody predstavuje zakalenie tekutiny, ktoré je spôsobené prítomnosťou mechanických nečistôt (hlina, íl, štrk, piesok alebo hrdza) vo vode. Nečistoty sa bežne vyskytujú vo vode pochádzajúcej z mestských zdrojov alebo vlastných zdrojov - najčastejšie však v novo vykopaných studniach. Okrem zákalu spôsobujú nečistoty vo vode aj upchávanie potrubia. Prípadným škodám, ktoré sú spôsobené výskytom nečistôt sa dá predísť prostredníctvom mechanickej filtrácie.

od Čistá Voda
Čítať viac
12.09.2023

Tvrdá voda a vykurovanie

Jedným z kľúčových faktorov pohodlia v chladných mesiacoch je účinné vykurovanie. Moderné systémy poskytujú rôzne možnosti na vykurovanie vášho domu, ale najdôležitejším parametrom pri výbere je, aby to bol systém, ktorý bude nielen účinný, ale aj ekonomicky a ekologicky udržateľný.

od Čistá Voda
Čítať viac
22.08.2023

4 tipy ako odstrániť vodný kameň z toalety

Riešenie problému s usadzovaním vodného kameňa v toalete môže byť nepríjemná záležitosť. Nielenže zhoršuje celkový vzhľad kúpeľne, ale časom môže ovplyvniť aj funkčnosť toalety. Našťastie existuje niekoľko účinných metód boja proti vodnému kameňu a v tomto článku sa budeme venovať štyrom základným tipom, ktoré pomôžu udržať toaletu žiarivo čistú.

od Čistá Voda
Čítať viac
23.07.2023

Aká je ideálna hodnota ORP vody?

Voda je kľúčovým faktorom pre naše zdravie a pohodu. ORP (oxidačno-redukčný potenciál) je hodnota, ktorá hovorí o schopnosti vody ovplyvňovať oxidačné a redukčné procesy a celkovú jej kvalitu. Aká je ideálna hodnota ORP vody? Túto otázku si kladieme, keď chceme zabezpečiť optimálnu kvalitu a zdravotné benefity. Zamerajme sa na význam ORP hodnoty, ako dosiahnuť jej ideálnu hodnotu a vplyv ORP na kvalitu vody a naše celkové blaho a zdravie.

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia