Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
11.04.2018

Koľko vody je potrebnej na výrobu potravín?

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, koľko vody je spotrebovanej, prípadne znečistenej, pri výrobe bežných potravín a produktov, ako je napríklad káva, čaj, ryža, chlieb či čokoláda? Ak vás zaujíma, koľko vody je potrebnej na výrobu jednej priemernej šálky kávy, ktorú popri prezeraní tohto článku vypijete, čítajte ďalej. 

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Nový pohodlný a lacný spôsob dopravy - Zásielkovňa

Snažíme sa našim zákazníkom vyjsť čo najviac v ústrety, a preto sme sa rozhodli zaradiť medzi možnosti dopravy aj komfortnú a lacnú službu Zásielkovňa. Vďaka nej si pohodlne vyzdvihnete vašu zásielku na jednom z výdajných miest.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Účinný spôsob odstránenia vodného kameňa

Tvrdá voda je problémom mnohých domácností na Slovensku. Pýtate sa, ako odstrániť vodný kameň? U nás vám navrhneme najefektívnejšie odstránenie vodného kameňa v celom rodinnom dome, byte alebo firme. Nechajte meranie tvrdosti vody a následné zmäkčenie vody na nás.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Najlepší filter na pitnú vodu - reverzná osmóza

Väčšina filtrov na vodu slúži na odstránenie konkrétneho problému - na zníženie hodnôt vápnika a horčíka vo vode slúžia zmäkčovače vody, na odstránenie chlóru sa používajú uhlíkové filtre, na dezinfekciu a účinnú elimináciu baktérii a vírusov sú vhodné UV lampy na vodu... Čo robiť v prípade, že máte záujem o komplexné odstránenie všetkých kontaminantov vo vode? V článku sa dočítate o najlepšej možnosti filtrácie pitnej vody.

 

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Bezchlórová úprava vody v bazéne

S príchodom letného obdobia sa stáva veľmi aktuálnou témou úprava vody v bazéne. Máte aj vy bazén a nie ste si istý, či je kvalita vody v ňom v poriadku? Čítajte ďalej a dozviete sa, ako zabezpečiť jej bezproblémové používanie - úprava vody v bazéne nemusí byť taká náročná a nákladná, ako sa na prvý pohľad môže zdať.

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia