Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
17.05.2018

Reverzná osmóza pre priemysel

Aké výhody ponúka spolupráca s nami pri riešení filtrácie do priemyselnej prevádzky? Vždy pristupujeme individuálne a korektne, čo ocení každý zákazník.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.05.2018

Prečo sú katexové zmäkčovače vody najlepšou voľbou?

Na Slovensku je veľká časť domácnosti, ktoré trápi problém s názvom tvrdá voda, ktorej produktom je vodný kameň. Najúčinnejším riešením ako ich odstrániť je nainštalovanie zmäkčovačov vody. Dnes nájdete veľké množstvo rôznych typov týchto prístrojov.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.05.2018

Filter na vodu v domácnosti

Aj vy premýšľate a neviete sa rozhodnúť, ktorá voda pre vás predstavuje to najlepšie riešenie?  Či to je voda z vodovodu, balená voda alebo voda z prírodných zdrojov? Ak sa ani vy neviete rozhodnúť čítajte ďalej...

od Čistá Voda
Čítať viac
11.05.2018

Pri budovaní vlastnej studne nezabudnite na rozbor vody

Vlastné zdroje vody sú súčasťou našich domácnosti stále častejšie, prezradíme vám, prečo nezabudnúť na rozbor vody pri hlbení vlastného zdroja. Dozviete sa kedy a ako často vykonávať rozbor vody a taktiež vám prezradíme naše rady zákazníkom, ktorí používajú studňu, či vŕt ako zdroj pitnej vody.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.05.2018

Inštalácia zmäkčovača vody

Prečítajte si o inštalácii zmäkčovača a pozrite si video, ktoré obsahuje podrobný návod ako si svojpomocne namontovať zmäkčovač vody. 

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia