Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Zúčastnili sme sa Stavebného veľtrhu v Brne

Vodný blog
od Čistá Voda
19.06.2018

Tak ako aj minulý rok, tak aj tento rok sme sa od 25. - 28. 4. 2018 zúčastnili Stavebného veľtrhu v Brne. Veľtrh sa konal na brnenskom výstavišti a kde sa stretli odborníci z rôznych oblastí stavebníctva. Za oblasť úpravy vody sme nemohli chýbať my aj spolu s našim partnerom spoločnosťou Aquatrend.

Tak ako aj minulý rok, tak aj tento rok sme sa od 25. - 28. 4. 2018 zúčastnili Stavebného veľtrhu v Brne. Veľtrh sa konal na brnenskom výstavišti a kde sa stretli odborníci z rôznych oblastí stavebníctva. Za oblasť úpravy vody nemohli chýbať my aj  spolu s našim partnerom spoločnosťou Aquatrend.

Stavebný veľtrh Brno 2018

Návštevníkom veľtrhu sme predstavili zaujímavé novinky zo sveta úpravy vody, zariadenia na zmäkčenie vody, UV lampy, reverzné osmózy či ionizátory. Dokonca sme umožnili návštevníkom si takto úpravenú vodu, reverznou osmózou či ionizátorom, ochutnať priamo v našom stánku. Takto upravená voda má blahodárne účinky na ľudský organizmus.

veľtrh ČistáVoda

Naši odborní technológovia radili a pomáhali všetkým, ktorí navštivili náš stánok kvôli ich problémom s vodou. Prípadne priamo odporúčili konkrétne zariadenie alebo si dohodli individuálne stretnutie. 

Stavebný veľtrh Brno 2018

Ak ste na veľtrh neprišli, môžte si pozrieť aspoň krátku reportáž priamo z výstaviska. Nech sa páči. 

Stavebný veľtrh Brno 2018

 

Ďakujeme všetkým návštevníkom nášho stánku a veríme, že sme sa s vami nevideli naposledy. :)

V prípade, že ste sa veľtrhu nezúčastnili, a máte záujem o úpravu vody či preverenie kvality vašej vody, neváhajte nás kontaktovať. 

 

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia