Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
11.04.2018

Ako upraviť vodu zo studne?

Aj dnes nájdeme domácnosti, v ktorých sa ešte stále využíva voda z vlastného zdroja, ako je napríklad vlastná studňa či vrt. Takáto voda nie je kontrolovaná a preto je pre ňu obzvlášť dôležité dbať na jej údržbu a kvalitu a pravidelne aplikovať rozbor vody aby sa odhalili všetky škodlivé látky, ktoré vodu znehodnocujú.  Chceli by sme vám predstaviť typy a triky ako na úpravu takejto vody.

od Čistá Voda
Čítať viac
11.04.2018

Aké materiály je možné použiť na rozvod vody?

Úprava vody nesúvisí len s výberom vhodného filtračného zariadenia, ale dôležité je aj myslieť na kvalitné materiály, ktoré sú určené na rozvod vody. Najčastejšie vyhľadávanými materiálmi sú najmä kovy, plast a iné kombinácie.

od Čistá Voda
Čítať viac
10.04.2018

S akými látkami sa môžeme stretnúť vo vode?

Pripravili sme pre vás článok o tom, aké látky vo vode môžte nájsť, čo spôsobujú, aký je ich pôvod a príznaky. Takisto v článku nájdete povolené množstvo látok vo vode podľa Nariadenia vlády SR č. 354/2006 Z.z.

od Čistá Voda
Čítať viac
10.04.2018

Riziko výskytu dusitanov a dusičnanov vo vode

Máte novú studňu, prípadne vrt? Poznáte hodnoty dusitanov a dusičnanov vo vašej vode? Moderná doba fabrík, umelých hnojív zapríčinila priam alarmujúci problém. Prečítajte si všetky dôležité informácie, ktoré by ste o dusičnanoch a dusitanoch vo vode mali vedieť.

od Čistá Voda
Čítať viac
10.04.2018

Ako si vybrať vhodný filter na vodu?

Máte problém so správnym výberom vodného filtra? Radi vám v tomto článku pomôžeme, nečítajte zbytočne dlhé popisy produktov a ľahko sa zorientujte práve tu.

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia