Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
11.05.2018

Vraj pite zdravú vodu, nápoj z vodovodu

Pozrite si výpoveď a názor Milana Šindlera, ktorý hovorí o vážnosti stavu podzemných vôd na Žitnom ostrove. Expert na ekológiu odhaľuje fakty, ktoré vám vaši dodávatelia vody nepovedia. Pán Milan Šindler sa vyjadruje o skládke, ktorá je pre verejnosť neznáma ako o druhom Černobyle, odkedy sa o nej dozvedel, voda mu prestáva chutiť.

od Čistá Voda
Čítať viac
04.05.2018

Zdravá - ionizovaná voda vďaka ionizátoru vody

Objavte čaro ionizovanej vody. Ionizátory vody sú prístroje, ktoré delia vodu na živú a mŕtvu a to pomocou zmeny pH a ORP. Ionizácia vody je najmodernejšia forma filtrácie vody v spojení so zdravým životný štýlom.

od Čistá Voda
Čítať viac
04.05.2018

pH vody a jeho účinky na ľudský organizmus

Premýšľali ste niekedy nad tým čo je to pH a aké má účinky? Pomocou dvoch písmen pH vyjadrujeme či ide o kyslú alebo zásaditú vodu. V skutočnosti stačí vedieť, že hodnota pH sa pohybuje od 1-14. Ideálna hodnota pH sa pohybuje v hodnotách 7 – 7.2, kedy hovoríme o neutrálnom pH.

od Čistá Voda
Čítať viac
26.04.2018

Pozývame vás na stavebný veľtrh v Brne

V dňoch od 25. - 28. 4. 2018 sa v Brne koná stavebný veľrth, ktorý bude zameraný prakticky na všetko ohľadom stavieb a rekonštrukcií. Na výstave môžete nájsť mnoho odborníkov k rôznych oblastí stavebníctva. Príďte sa pozrieť.

od Čistá Voda
Čítať viac
26.04.2018

Zúčastnili sme sa veľtrhu CONECO v Bratislave

V dňoch 11. až 14. apríla 2018 sme sa zúčastnili medzinárodného veľtrhu CONECO-RACIOENERGIA-VODA, ktorý sa konal v priestoroch Incheba Expo Bratislava. Pre návštevníkov sme mali pripravenú prehliadku vybraných produktov a na ich otázky odpovedali odborníci na úpravu vody, ktorí sa tejto problematike venujú už roky a vedia poradiť s akýmkoľvek "vodným" problémom. Prezrite si niekoľko fotografií z výstavy...

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia