Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
30.06.2020

Odhaľte mangán vo vode 2. časť

Začítajte sa do druhého pokračovania článku venovanému problematike mangánu vo vode. Aké sú účinné metódy odstránenia mangánu a čo ponúkame?

od Čistá Voda
Čítať viac
19.06.2020

Zlepšujeme čo sa dá - nová Správa účtu zákazníka

Na našom eshope neustále pracujeme a tento krát sme našu pozornosť zamerali na zlepšenie zákazníckeho zážitku formou vylepšenej Správy účtu zákazníka. Odteraz je váš zákaznícky účet prehľadnejší, lepšie usporiadaný a pribudlo na ňom niekoľko nových funkcií. Veríme, že redizajn zákazníckeho účtu spolu s vylepšenými funkciami oceníte, rovnako ako my. Pozrite sa čo všetko sme zmenili. 

od Čistá Voda
Čítať viac
12.06.2020

Odhaľte mangán vo vode 1. časť

Hoci mangán je bezpochyby dôležitý prvok pre správne fungovanie nášho organizmu a spolu so železom, prirodzene sa vyskytujúci, jeho nadbytok môže pre telo predstavovať nebezpečenstvo. Ako sa vo vode prejavuje, čo nám hrozí pri nadmernom príjme a ako včas predísť nebezpečenstvu sa dočítate v nasledovnom článku.

od Čistá Voda
Čítať viac
22.04.2020

Ako sa chrániť pred vírusom COVID-19?

COVID-19, choroba spôsobená novým koronavírusom z roku 2019 známym ako SARS-Cov2 predstavuje aj naďalej celosvetovú zdravotnú krízu. K 17. aprílu 2020 evidujeme na území Slovenska takmer 1000 nakazených. Existuje však množstvo opatrení, ktoré môžeme urobiť preto, aby sme v čo najväčšej miere zabránili šíreniu COVID-19. Nižšie uvádzame užitočné informácie, ktoré vám pomôžu aj počas tohto obdobia zostať v bezpečí a zdraví. 

od Čistá Voda
Čítať viac
20.03.2020

Svetový deň vody 2020

Počas celého roka existuje mnoho príležitostí a špecálnych dní, kedy si rozširujeme naše enviromentálne povedomie, pričom najbližšie si pripomenieme azda najdôležitejšiu zložku životného prostredia - vodu, ktorej nevyčíslitelnú hodnotu si už tradične pripomíname 22.marca ako Svetový deň vody. Tento deň predstavuje jedinečnú príležitosť ako si pripomenúť mimoriadnu dôležitosť vody pre zachovanie životného prostredia a pre rozvoj ľudskej spoločnosti. 

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia