Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
29.09.2020

Poškodzuje nekvalitná voda bielizeň?

Stáva sa vám často, že vyberáte z práčky zapratú bielizeň, navyše bez očakávajúcej vône? Lámete si hlavu nad tým, čo by mohlo spôsobovať takýto stav? Rozmýšľate nad výmenou pracieho prostriedku či dokonca zvažujete kúpu novej práčky? Čo ak je vinníkom zle vypranej bielizne práve nekvalitná voda?

od Čistá Voda
Čítať viac
17.08.2020

Montáž ventilu bypass na zmäkčovač vody

Tretie inštruktážne video zamerané na inštaláciu bypass ventilu na zmäkčovač vody. Krok po kroku Vás prevedieme montážou obtokového ventilu bypass a Logix hlavice. Sledujte náš Youtube...

od Čistá Voda
Čítať viac
12.08.2020

Návod č. 2: Výmena filtračných vložiek a dezinfekcia reverznej osmózy

Sériu videoinštruktáži dopĺňa návod, prostredníctvom ktorého samostatne zvládnete výmenu filtračných vložiek v reverznej osmóze a pre zachovanie jej kvality a dlhej záruky Vám ukážeme, ako dôkladne a účinne nainštalovanú reverznú osmózu dezinfikovať. Disponovať pitnou vodou je vzácnosť. Užívať si benefit upravenej a skutočne čistej vody je komfort, ktorý Vám s radosťou doprajeme, a dokonca sa k nemu svojpomocne dopracujete. Nech sa páči!

od Čistá Voda
Čítať viac
11.08.2020

Návod č. 1: Inštalácia reverznej osmózy

Séria videí na našom Youtube kanále je doplnená o ďalšie pomocné inštruktáže. V návode č. 1, Vás krok po kroku prevedieme inštaláciou reverznej osmózy, ktorú s trochou zručnosti zvládnete svojpomocne a bez zbytočnej námahy. Reverzná osmóza je vďaka unikátnej viacstupňovej filtrácii vody považovaná za najlepšie filtračné zariadenie na úpravu vody v domácnosti. Zapozerajte sa do videa a zdravá, kvalitná voda nech Vám slúži dlhé roky... 

od Čistá Voda
Čítať viac
08.07.2020

10 hlavných výhod, prečo nepodceňovať pitný režim

Cítite sa unavený a bez energie? Častou príčinou nerovnováhy v tele býva podceňovaný pitný režim. Obzvlásť v lete treba viac dbať na dostatočný prísun zdravej vody, ideálne filtrovanej. Prinášame Vám 10 hlavných výhod prečo.

Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia