Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
16.03.2020

Informácie v súvislosti s COVID-19

Zaujíma Vás ako fungujeme počas mimoriadnej situácie? V tomto článku sme zodpovedali Vaše najčastejšie otázky ohľadom aktuálnej situácie , vybavovania Vašich objednávok a prijatých opatrení. 

od Čistá Voda
Čítať viac
12.03.2020

Podporujeme mladých športovcov

Sme si vedomí našej vedúcej pozície na trhu v oblasti úpravy vody, preto by sme radi prispeli k zlepšeniu fungovania spoločnosti. Existuje mnoho spôsobov ako sa to dá zrealizovať, my sme sa rozhodli podporiť rozvoj športu v našej krajine. Podporili sme mladého 16-ročného cyklistu, ktorý má za sebou už niekoľko úspešných umiestnení. Veríme, že s našou pomocou sa mu bude dariť ešte viac. 

od Čistá Voda
Čítať viac
28.02.2020

Využitie striebornej vody

Strieborná voda sa používa nielen na prevenciu či na podporu celkového zdravia. Čoraz viac svoje široké uplatnenie nachádza aj v medicíne na liečenie rôznych chorôb. V súčasnosti tento fakt ešte nie je taký rozšírený, hoci o pozitívnom význame striebra sa vedelo už v minulosti. V pokračovaní článku Vám prinášame, s akými chorobami si strieborná voda poradí a v akých prípadoch z nej vyťažíte čo najviac...

od Čistá Voda
Čítať viac
25.02.2020

Strieborná voda. Aká je?

Odvšadiaľ sa na nás valí množstvo dostupných informácií o vplyve chemických prvkov na živý organizmus. Do istej miery vieme, čo spôsobuje nedostatok vápnika v tele, nedostatok jódu či fluóru. A čo striebro? Je našou súčasťou a je pre nás potrebné? Počuli ste už o striebornej vode? Všetky odpovede nájdete v aktuálnom článku... 

od Čistá Voda
Čítať viac
24.01.2020

Ochrana studničnej vody

V súčasnosti je väčšina Slovákov zásobovaná vodou z verejného vodovodu. V niektorých oblastiach však obyvatelia takúto možnosť nemajú a sú nútení spoľahnúť sa na iný spôsob zaistenia pitnej vody. Riešením je vlastná studňa, ktorá napokon prináša aj nespočetné množstvo výhod. Viete akým spôsobom ju účinne dezinfikovať a predísť kontaminovanej vode?

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia