Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
17.03.2021

Oslávte s nami Svetový deň vody 2021

22. marec je špeciálny deň roka, kedy si pripomíname neoceniteľný význam vody pre svet, pre každý živý organizmus, vrátane nás. Roky dbáme o to, aby status "zdrává, čistá voda" poznalo čo najviac domácností a každý mal možnosť poznať jej skutočnú kvalitu. Poďme teda spoločne osláviť Svetový deň vody!

Čítať viac
14.12.2020

Doručovanie pred Vianocami

Čas štedrosti a pokoja sa blíži, preto neváhajte a stihnite si objednať na našom eshope vianočné darčeky včas, s garanciou doručenia do Vianoc. Zaujíma Vás či stíhame doručiť včas? Presne z tohto dôvodu prinášame predvianočnú nádielku informácií už teraz. 

od Čistá Voda
Čítať viac
02.12.2020

BLACK Friday

Najočakávanejšia udalosť roka je tu! Neváhajte a nakúpte obľúbené filtračné zariadenia s reálnou zľavou - 20 % na všetko. Pri objednávke nezabudnite zadať kód BF20. Akcia začína v piatok 19.11. a potrvá do pondelka 29.11. 2021, do polnoci. Tak si ju nenechajte ujsť.

od Čistá Voda
Čítať viac
23.11.2020

Tipy na vianočné darčeky

V tomto článku vám prinášame tipy, čím jedinečne obdarovať svojich blízkych, lebo čas ubieha ako voda a o chvíľu sú tu opäť Vianoce. Aby sviatky naozaj splnili svoju podstatu - zaručili nám oddych a pokojné chvíle bez zbytočného zhonu, odporúčame Vám vyriešiť všetko v predstihu.

od Čistá Voda
Čítať viac
13.11.2020

Zlacnili sme pre Vás Ionizátory vody aQuator

Využite našu špeciálnu jesennú akciu na modely Ionizátorov vody aQuator a presvedčte sa sami o ich zdraviu prospešnom účinku. Výroba alkalickej (ionizovanej) vody a acidickej (kyslej) vody nebola nikdy jednoduchšia!

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia