Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Navštívili sme veľtrh FOR ARCH v Prahe

Vodný blog
od Čistá Voda
02.10.2018

Staviate, renovujete alebo rekonštruujete? Tak potom ste nemohli chýbať na najväčšom českom veľtrhu z oblasti stavebníctva FOR ARCH. Veľtrh sa konal v pražskom PVA Expo v dňoch 18. - 22. septembra 2018 a samozrejme sme sa tohto stavebného veľtrhu zúčastnili aj my s našim stánkom.

Staviate, renovujete alebo rekonštruujete? Tak potom ste nemohli chýbať na najväčšom českom veľtrhu z oblasti stavebníctva FOR ARCH. Veľtrh sa konal v Prahe v dňoch 18. - 22. septembra 2018 a zúčastnili sme sa ho aj my s partnerskou spoločnosťou Aquatrend. 

Čo ste mohli v našom stánku vidieť?

  • ukážku niektorých druhov zariadení na úpravu vody, od menších predfiltrov cez zmäkčovače, UV lampy až k ionizátorom, ktoré premieňajú obyčajnú vodu na "živú",
  • novinky z oblasti úpravy vody,
  • odborné poradenstvo od našich skúsených odborných technológov, ktorí vám ochotne odpovedali na mnoho kladených otázok,
  • možnosť ochutnať osmotickú alebo ionizovanú "živú" vodu priamo v našom stánku,
  • možnosť odporúčenia konkrétneho zariadenia na váš problém s vodu v domácnosti či v priemysle.

Veľtrh FOR ARCH Praha 2018

Veľtrh FOR ARCH Praha ČistáVoda

Veľtrh FOR ARCH Praha ČistáVodaĎakujeme všetkým, ktorí navštívili náš stánok a nie je im kvalita vody ľahostajná. Veríme, že budúci rok sa tohto veľtrhu znovu zúčastníme a opäť vám prinesieme novinky z oblasti úpravy vody.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia