Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Veľtrh CONECO je za nami

Vodný blog
od Čistá Voda
04.04.2019

V dňoch od 27. marca do soboty 30. marca sa náš tím odborníkov presunul do Bratislavy, kde sa v aréne Incheba EXPO konal jubilejný, už 40. ročník medzinárodného veľtrhu CONECO. Tento ročník, ako inak, opäť prekonal naše očakávania...

V dňoch od 27. marca do soboty 30. marca sa náš tím odborníkov presunul do Bratislavy, kde sa v aréne Incheba EXPO konal jubilejný, už 40. ročník medzinárodného veľtrhu CONECO. Ide o každoročné podujatie, v rámci ktorého máte možnosť dozvedieť sa „pod jednou strechou“ o horúcich trendoch z oblasti architektúry či stavebníctva. Sprievodný program výstavy je skutočne nabitý množstvom informácií a každý si tu príde na svoje, dokonca i viac náročný spotrebiteľ. Tento ročník, ako inak, opäť prekonal naše očakávania. Bolo ohromujúce sledovať, koľkí z vás si našli čas, prešli sa výstavou a z toľkých oblastí s húževnatosťou a zvedavo zavítali aj do sekcie s názvom VODA. Tam, v stánku 408, už viali vlajky ČistejVody.

Mali ste možnosť naživo si prezrieť vybrané zariadenia z našej bohatej ponuky e-shopu. Predstavili sme vám exkluzívnu prémiovú radu produktových noviniek, pochválili sa úspešnými realizáciami a na vlastné oči ste videli, ako prebieha filtrácia vody pomocou mechanických i uhlíkových filtrov, proces zmäkčenia vody, vďaka katexovým zmäkčovačom alebo ako vodu dezinfikujeme od baktérií či vírusov, prostredníctvom špičkových a obľúbených UV lámp.  Nechýbali smelé otázky a mnohých oblasť spojená s úpravou vody zaujala. Navyše sa tešíme z toho, že sa našli aj takí, ktorí si priniesli vlastnú vodu z domácnosti a využili bezplatné meranie tvrdosti vody. Zároveň, ste ochutnali tú našu – skutočne čistú a kvalitnú vodu, ktorá prešla filtrom reverznej osmózy. Sami ste pocítili rozdiel v chuti upravenej vody a pozitívne hodnotenia z vašej strany nás len presvedčili o tom, že to, čo robíme má obrovský zmysel či už pre konkrétneho jednotlivca, ako aj ľudstvo samotné.

 

Coneco veľtrh ČistáVoda

Voda je život. Jej budúcnosť, ako aj budúcnosť ľudstva závisí len od nás. Pracujme teda spoločne na zlepšení jej kvality. Podávame vám pomocnú ruku a garantujeme sprostredkovanie profesionálnych služieb, dlhodobú záruku, ktorá zahŕňa pravidelný servis, ako aj rýchle odborné poradenstvo.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia