Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Quatro - výhodný nákup na splátky

Vodný blog
od Čistá Voda
25.02.2021

Usilujeme sa, aby mal každý bez rozdielu možnosť zabezpečiť pre svoju domácnosť skutočne zdravú, pitnú vodu, a preto prichádzame s ďalšou novinkou! Od marca, si môžete zakúpiť želaný produkt z nášho širokého portfólia vodných filtrov pohodlne - na splátky, cez Quatro. Tak poďme na to..

Neustále sa snažíme vylepšovať poskytované služby, a preto opäť prichádzame s novinkou. Od marca, si môžete zakúpiť želaný produkt z nášho širokého portfólia vodných filtrov pohodlne - na splátky - raz - dva - tri s Quatrom. Uvedomujeme si, že nie každý má možnosť jednorázovo investovať do zariadenia na úpravu vody, ale držíme sa nášho poslania, ktoré spočíva v zabezpečení kvalitnej a zdravej vody pre každého. Jedine čistá voda, zbavená usadenín, baktérií, nadbytočného chlóru a alarmujúcej tvrdosti vody dáva nášmu telu pôžitok, udržiava nás zdravých a dostatočne hydratovaných. A presne takú, Vám vieme zabezpečiť.
Pozrime sa spoločne, ako prebieha nákup na splátky v našom e-shope, ktorý Vás bude stáť niekoľko minút, teda minimum, v porovnaní s garanciou ušetrených úspor a energie pri využívaní upravenej vody.

Výber produktu a objednávka

Hneď na úvod, Vás chceme upozorniť, že splátku Quatro je možné využť len pri nákupe v celkovej hodnote tovaru od 100 eur.
Pokiaľ si nie ste istý s výberom správneho produktu, k dispozícii je Vám náš zákaznícky servis. Možnosť nákupu na splátky nájdete v nákupnom košíku v sekcii pokladňa, ako spôsob platby.

Po dôslednom skontrolovaní zadaných údajov na našej stránke, svoju objednávku potvrďte klinknutím na ikonku “odoslať objednávku”. Následne, budete presmerovaný na stránku spoločnosti Quatro, kde vyplníte online žiadosť pre schválenie a priložíte požadované doklady. Po schválení žiadosti, podpíšete zmluvu online v Klientskej zóne spoločnosti Quatro. Tovar Vám bude doručený podľa našich štandardných dodacích podmienok na adresu, ktorú ste uviedli v objednávke, s prihliadnutím na aktuálnu skladovú dostupnosť vybraného produktu.

Výhody nakupovania s Quatro spočívajú v rýchlosti, automatickosti a včasnej informovanosti.

Čo Vás čaká na stránke Quatro

Po presmerovaní na stránku Quatro Vás čaká jednoduchá a rýchla bez zbytočných papierovačiek, prostredníctvom SMS podpisu. Všetko prebieha prostredníctvom 5-tich krokov. Schvaľovací proces netrvá dlhšie ako 20 minút. Na podpísanie zmluvy pomocou SMS kódu máte 72 hodín.

  1. Najprv si zvoľte spôsob splácania
  2. Treba si vybrať spôsob identifikácie a vyplniť osobné údaje
  3. Vyplnenie údajov o prijme
  4. Identifikácia zákazníka v online prostredí
  5. Kontrola údajov a schvaľovací proces

Aké doklady budete potrebovať?

Pokiaľ nie ste držiteľom Quatro karty, ani ste nenakupovali cez Quatro, pre vybavenie nákupu na splátky, budete potrebovať nasledovné doklady:

Zamestnanec

  • platný občiansky preukaz.

Živnostník

  • platný občiansky preukaz;
  • daňové priznanie k dani z príjmov a potvrdenie o jeho podaní, ako aj doklad o zaplatení dane;
  • kópia výpisu z účtu za posledné 3 mesiace.

Starobný alebo výsluhový dôchodca

  • platný občiansky preukaz;
  • rozhodnutie o priznaní/zvýšení/znížení dôchodku.

Pripomíname, že VÚB, a.s. si vyhradzuje právo vyžiadať si od Vás doplňujúce doklady, najmä v prípade, keď príjem klienta nie je možné overiť v Sociálnej poisťovni.

Quatro

Na prípadné otázky, týkajúce sa výberu vhodného filtračného zariadenia, rýchlosti schválenia úveru či skladovej dostupnosti, Vám ochotne zodpovie kolektív zákazníckej podpory či už prostredníctvom e-mailu, telefonicky alebo online: každý prácovný deň, do 16-tej hodiny. Tešíme sa na spoluprácu.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia