Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Pozývame vás na stavebný veľtrh v Brne

Vodný blog
od Čistá Voda
26.04.2018

V dňoch od 25. - 28. 4. 2018 sa v Brne koná stavebný veľrth, ktorý bude zameraný prakticky na všetko ohľadom stavieb a rekonštrukcií. Na výstave môžete nájsť mnoho odborníkov k rôznych oblastí stavebníctva. Príďte sa pozrieť.

Stavebný veltrh Brno

V dňoch od 25. - 28. 4. 2018 sa v Brne bude konať stavebný veľtrh, ktorý bude zameraný prakticky na všetko ohľadom stavieb a rekonštrukcií. Na výstave môžete nájsť mnoho odborníkov k rôznych oblastí stavebníctva. K nim neodmysliteľne patríme aj my a partnerská spoločnosť Aquatrend. 

V našom stánku si môžete prezrieť naživo zariadenia, ktoré dennodenne montujeme našim zákazníkom a dodávame veľkoobchodným partnerom. Patria medzi ne napríklad:

 

Naši odborní technológovia vám budú pripravení poradiť s vašim problémom s vodou a tiež navrhnúť riešenie na jej úpravu. Keďže sa dennodenne stretávajú so zariadeniami v praxi, vedia vám najlepšie poradiť a vybrať to správne zariadenie pre účinnú a spoľahlivú filtráciu.

Prezentácia filtrov na vodu

Tiež budete mať v našom stánku možnosť ochutnať ionizovanú „živú“ vodu alebo dokonale prefiltrovanú osmotickú vodu. Tešíme sa na vašu návštevu!

Stánok nájdete v pavilóne P pod číslom 138.

 

Pôvodný článok zo dňa 24.4.2018, aktualizovaný dňa 26.4.2018.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia