Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Rozbor vody zadarmo 2017

Vodný blog
od Čistá Voda
17.05.2018

Pri príležitosti Svetového dňa vody 2017 sme sa rozhodli vykonávať rozbor vody zadarmo. V článku sa dočítate, ako postupovať, ak máte aj vy záujem o zistenie kvality vašej vody z hľadiska množstva dusičnanov a tvrdosti vody.

Banner koniec akcie

Zistite viac informácií o rozbore vody.

Už od roku 1993 podľa stanovenia OSN každoročne oslavujeme 22. marca Svetový deň vody. Pozornosť sa počas tohto dňa zameriava na témy a problematiku pitnej vody, ochrany vodných zdrojov a ich zachovania.

Rozbor vody

Ako firma, ktorá na slovenskom trhu pôsobí v oblasti úpravy vody už vyše 15 rokov, sme sa  pri tejto príležitosti rozhodli v období od 1.3. 2017 do 31.3. 2017 vykonávať rozbor vody zadarmo, vďaka čomu vám dokážeme poskytnúť čiastočný prehľad o závadnosti alebo bezpečnosti vašej vody pre zdravie. Rozbor vody zadarmo zisťuje množstvo dusičnanov vo vode, ktoré sú podľa Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky najčastejšie prekračovanými chemickými ukazovateľmi v pitnej vode z individuálnych zdrojov, akými sú studne či vrty. Zameriavame sa v ňom aj na tvrdosť vody, ktorou trpí väčšina slovenských domácností. Nepresiahnuté hodnoty dusičnanov však ešte neznamenajú úplnú nezávadnosť vašej vody - pre zistenie toho, či je voda stopercentne bezpečná, je potrebný komplexnejší rozbor a analýza ďalších fyzikálno-chemických a mikrobiologických ukazovateľov.

Svetový deň Zeme

3 kroky k rozboru vody zadarmo:


1. kontaktujte nás so žiadosťou o bezplatný rozbor vody prostredníctvom mailovej adresy (po. - pia. od 7:30 do 15:30), 

2. po prepláchnutí niekoľkých litrov vody (je potrebné nechať vodu min. 2 minúty odtiecť) odoberte z vodného zdroja dostatočnú vzorku vody a nalejte ju do čistej fľaše s objemom 0,5 l,

3. osobne doručte alebo pošlite poštou odobratú vzorku vody na našu adresu: BR-A1, s.r.o., Hričovská 221, 010 01, Žilina. Je potrebné k fľaši so vzorkou vody napísať aj vaše kontaktné údaje: meno, priezvisko, telefónne číslo, email a adresu. 

Rozbor vody bude vykonaný na našom pracovisku v priebehu siedmych pracovných dní a jeho výsledky vám zašleme na vašu mailovú adresu. Telefonicky vás budeme kontaktovať ohľadom možností riešenia kontaminácie vody a pomôžeme vám aj s návrhom na vhodnú úpravu pitnej vody. 

 Prečo je rozbor vody dôležitý?

Vo vode je možné nájsť množstvo rôznych škodlivých látok, ktoré častokrát prekračujú stanovené medzné limity a predstavujú pre nás možné zdravotné komplikácie. Rozbory vody, ktoré naša firma vykonáva, sú zamerané nie len na zisťovanie množstva spomínaných nežiadúcich látok vo vode, ale aj na ďalšie faktory ako sú tvrdosť, vodivosť vody, reakcia vody (pH) a celkové množstvo rozpustených látok vo vode.

Na základe čiastočného rozboru vody, ktorý pre vás zadarmo vykonáme, máte možnosť zistiť kvalitu vašej vody z pohľadu jej tvrdosti a množstva nebezpečných dusičnanov. Pokiaľ máte záujem o analýzu ďalších chemických, biologických a mikrobiologických ukazovateľov, kontaktujte nás, prosím, prostredníctvom formulára s konkrétnou požiadavkou. Pri príležitosti Svetového dňa vody sme pre vás pripravili akciové ponuky na kompletné rozbory vody - pre studničné vody a vrty 29,99 € s DPH, domácnosti s obecným vodovodom 19,99 € s DPH. Za zvýhodnenú cenu 4,99 € s DPH vykonávame rozbor vašej vody na zistenie množstva konkrétnej látky vo vode.  

Zvýhodnené ceny rozborov vody:

Rozbor vody pre studničné vody a vrty vo zvýhodnenej cene 39,90 € 29,99 € s DPH sa zameriava na:
 - tvrdosť vody,
 - vodivosť vody,
 - reakciu vody (pH),
 - celkové množstvo rozpustených látok (TDS),
 - dusičnany, dusitany,
 - železo, mangán a amónne ióny. 

Rozbor vody pre domácnosti (obecný vodovod) vo zvýhodnenej cene 24,90 € 19,99 € s DPH sa zameriava na:
 - tvrdosť vody,
 - vodivosť vody, 
 - reakciu vody (pH), 
 - celkové množstvo rozpustených látok (TDS), 
 - voľný chlór,
 - dusičnany.  

Využite aj vy možnosť nechať si bezplatne skontrolovať kvalitu vašej vody do 31. marca 2017.

Pôvodný článok zo dňa 8.2.2017, aktualizovaný dňa 17.5.2018.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia