Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Pozývame vás na veľtrh AquaTherm v Prahe

Vodný blog
od Čistá Voda
11.04.2018

Pozývame vás na medzinárodný veľtrh Aqua Therm Praha, na ktorom vám odprezentujeme našu spoločnosť, jej poslanie a produkty, ktoré na e-shope ponúkame. Počas celého trvania veľtrhu vám budú k dispozícii vyškolení odborníci na úpravu vody. Príďte sa s nimi poradiť, prebrať problematiku filtrácie vody a prezrieť si vybrané vodné filtre.

Medzinárodný veľtrh Aqua Therm PrahaAko v priebehu minulého, aj počas roku 2018 máme v pláne zúčastniť sa niekoľkých podujatí, na ktorých odprezentujeme našu spoločnosť, jej poslanie a produkty, ktoré na e-shope ponúkame. Už vo februári máte možnosť stretnúť nás na medzinárodnom veľtrhu Aqua Therm v Prahe. Pozývame vás k nášmu stánku v hale č. 5, kde vám budú počas celého trvania veľtrhu k dispozícii vyškolení odborníci na úpravu vody. Príďte sa s nimi poradiť, prebrať problematiku filtrácie vody a prezrieť si vybrané vodné filtre.
 

Kedy a kde sa bude veľtrh konať?

Medzinárodný veľtrh Aqua Therm Praha sa uskutoční v PVA EXPO v Letňanech v dňoch 27. februára - 2. marca 2018 (utorok až piatok). Podujatie sa koná každé dva roky, medziročne ho strieda veľtrh Aqua Therm Nitra, ktorý budete mať možnosť navštíviť v termíne 5. - 8. februára 2019.
 

Prečo sa zúčastniť a navštíviť náš stánok?

Na veľtrhu vám okrem prezentácie filtrov na vodu poskytneme všetky dôležité informácie ohľadom úpravy vody a radi zodpovieme vaše prípadné otázky. V rámci nášho stánku si môžete prezrieť rôzne typy vodných filtrov: zmäkčovače vody, ktoré riešia problém s tvrdou vodou a vodným kameňom, uhlíkové filtre na chlór, UV lampy na dezinfekciu vody či filtračné zariadenia na úpravu pitnej vody. Ionizátor vody na produkciu živej alkalickej vody a filter na báze reverznej osmózy bude priamo nainštalovaný - príďte ochutnať skutočne čistú vodu.
 

Kde nás nájdete?

Výstavy sa zúčastníme pod záštitou nášho obchodného partnera AQUAtrend, s.r.o. - stánok nájdete v hale č. 5:

Umiestnenie stánku AQUAtrend na veľtrhu Aqua Therm Praha

Pôvodný článok zo dňa 15.1.2018, aktualizovaný dňa 11.4.2018.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia