Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Zúčastnili sme sa veľtrhu CONECO v Bratislave

Vodný blog
od Čistá Voda
26.04.2018

V dňoch 11. až 14. apríla 2018 sme sa zúčastnili medzinárodného veľtrhu CONECO-RACIOENERGIA-VODA, ktorý sa konal v priestoroch Incheba Expo Bratislava. Pre návštevníkov sme mali pripravenú prehliadku vybraných produktov a na ich otázky odpovedali odborníci na úpravu vody, ktorí sa tejto problematike venujú už roky a vedia poradiť s akýmkoľvek "vodným" problémom. Prezrite si niekoľko fotografií z výstavy...

V dňoch 11. až 14. apríla 2018 sme sa zúčastnili medzinárodného veľtrhu CONECO-RACIOENERGIA-VODA, ktorý sa konal v priestoroch Incheba Expo Bratislava. Prehliadku vybraných produktov sme pre vás mali pripravenú v rámci stánku nášho obchodného partnera AQUAtrend, s.r.o. Spolu s nimi boli návštevníkom k dispozícii odborníci na úpravu vody, ktorí sa tejto problematike venujú už roky a vedia poradiť s akýmkoľvek "vodným" problémom.

Veľtrh CONECO-RACIOENERGIA-VODA 2018

Výstava CONECO náš stánok

Filtre na vodu

Na rozdiel od ostatných vystavovateľov sme našim návštevníkom okrem kávy ponúkli aj chutnú čistú vodu filtrovanú systémom reverznej osmózy. Prípadne mohli ochutnať alkalickú vodu s vysokým pH, ktorá je vďaka svojim vlastnostiam veľmi prospešná pre ľudský organizmus.

Reverzná osmóza a Ionizátor vody

Ďakujeme všetkým návštevníkom nášho stánku a veríme, že sme sa nevideli naposledy. :)
Už dnes začína obdobná akcia Stavební veletrhy v Brne, kde vás opäť srdečne pozývame.

V prípade, že ste sa veľtrhu nezúčastnili, a máte záujem o úpravu vody či preverenie kvality vašej vody, neváhajte nás kontaktovať. 

 

Pôvodný článok zo dňa 25.4.2018, aktualizovaný dňa 26.4.2018.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia