Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 
20.06.2022

Zaokrúhľovanie od 1.júla 2022

Od 1.7.2022 nastáva na Slovensku zmena v novele zákona o cenách. Ide o zaokrúhľovanie hotovostných platieb. Viete ako takéto zaokrúhľovanie bude prebiehať? Dnes by sme Vám to v skratke chceli vysvetliť....

od Čistá Voda
Čítať viac
25.02.2021

Quatro - výhodný nákup na splátky

Usilujeme sa, aby mal každý bez rozdielu možnosť zabezpečiť pre svoju domácnosť skutočne zdravú, pitnú vodu, a preto prichádzame s ďalšou novinkou! Od marca, si môžete zakúpiť želaný produkt z nášho širokého portfólia vodných filtrov pohodlne - na splátky, cez Quatro. Tak poďme na to..

od Čistá Voda
Čítať viac
12.06.2022

Vŕtaná studňa - ako na to?

Premýšľate nad vlastnou studňou? Pri budovaní vlastnej studne treba zvážiť výhody aj nevýhody, preto v tomto článku prinášame prehľadné zhrnutie základných bodov, na čo všetko je potrebné myslieť, pri budovaní nového zdroja pitnej vody.. 

od Čistá Voda
Čítať viac
15.05.2022

Účinky čistej vody na ľudské zdravie

Obyčajná čistá voda je doslova zázrak pre naše telo. Pre bežného človeka by pitný režim nemal byť menej, ako 2,5 - 3 litra na deň. Samozrejme všetko závisí od ročného obdobia, hmotnosti človeka alebo fyzickej aktivity...

od Čistá Voda
Čítať viac
15.05.2022

6 dôvodov prečo mať doma sprchový filter

Väčšina z nás vie aké dôležité je piť dostatok vody a filtrovať ju, aby sme sa vyhli škodlivým chemikáliám alebo kontaminantom, ale vedeli ste, že voda zo sprchy môže byť rovnako škodlivá (ak nie viac) ako pitná voda z vodovodu?

od Čistá Voda
Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia