Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Tabletovaná soľ za najlepšiu cenu

Vodný blog
od Čistá Voda
11.04.2018

Snažíme sa stále napredovať a zlepšovať sa, nielen v rámci  kvality ponúkaného tovaru, ale aj v rámci služieb pre vás - zákazníkov. Od apríla 2018 nájdete u nás tabletovanú soľ za najlepšiu cenu. Navyše našu ponuku prepájame aj s výhodnými cenami za dopravu. 

Snažíme sa stále zlepšovať - nie len čo sa kvality ponúkaného tovaru týka, ale aj v rámci služieb s ním spojených. Od tohto mesiaca môžete u nás preto nakupovať ešte výhodnejšie aj tabletovanú soľ, ktorú vám prinášame spolu s dopravou za najlepšie ceny na Slovensku. 

Tabletovaná soľ čo to je?

Ide o príslušenstvo pre zmäkčovač vody. Každý katexový zmäkčovač, ktorý nájdete v našej ponuke, nepotrebuje žiadnu prílišnú údržbu. Stačí len pravidelné dosypávanie soli. Samotná tabletovaná soľ slúži na regeneráciu ionovýmenných živíc určených do úpravovní vody (zmäkčovače vody, filtre na odstránenie dusičnanov, železa či mangánu z vody). V technickom ponímaní tabletovaná soľ slúži ako regenerácie prevažne pre katex, anex a ecomix. Pre celý produkt je dôležité skladovanie v suchom a čistom priestore, tak aby bola vlhkosť vzduchu čo najmenšia.

Tabletovaná soľ

Cenová tabuľka

V nasledujúcej tabuľke je uvedená konečná cena za dopravu prostredníctvom kuriéra DHL. Tento spôsob dopravy používame, pretože sa nám osvedčil ako najefektívnejší a pre klientov najvýhodnejší. (Tabuľka uvádza len cenu za dopravu, nie cenu za tabletovanú soľ.)

25 kg (1 balenie) 4,99€
50 kg 9,99€
75 kg 14,99€
100 kg 19,99€
125 kg 24,99€ 
150 kg 29,99€
175 kg 34,99€
200 kg 39,99€ 
225 kg 44,99€ 
250 kg 49,99€ 

Látky obsiahnuté v tabletovanej soli

Ide o skutočne kvalitný a prvotriedny tovar. Výhodou je, že látky, ktoré sú v nej obsiahnuté nespôsobujú alergické reakcie, Rovnako v sebe nemajú žiadne látky, ktoré pochádzajú z geneticky modifikovaných organizmov  a ani nemajú žiadne ingrediencie živočíšneho pôvodu. Ide teda o technicky bezpečný produkt. V zastúpení má najväčšie percentuálne zloženie chlorid sodný. Okrem neho v nej nájdeme látky ako arzén, kadmium, chróm, selén, olovo a iné. 

Tabletovaná soľ zloženie

Na čo si dať pozor?

Na trhu (mimo náš e-shop) nájdete veľké množstvo iných druhov, od iných výrobcov. Avšak vo veľkom sa začína predávať lacná, nekvalitná soľ z Poľska, či iných krajín, ktorá je nekvalitná, zvykne sa drviť a svojim spôsobom môže nepríjemne poškodiť zmäkčovač vody. Keby ste však dali, takýto typ soli na laboratórne testy, zistili by ste, že vo veľkom počte prípadov nejde o 100% soľ, ale len akúsi náhradu. My sa v mene tímu čistavoda.sk zaručujeme, že u nás nájdete len soľ, ktorá prešla kontrolou kvality a balíme ju do našich vlastných vriec. Ide o naozaj kvalitný druh.

V prípade, že máte záujem o tabletovanú soľ v množstve nad 250 kg, môžete rovnako vykonať objednávku alebo nás kontaktovať priamo telefonicky/emailom, prípadne prostredníctvom kontaktného formuláraPri odbere väčšieho množstva tabletovanej soli riešime dopravu individuálne. 

Pôvodný článok zo dňa 05. 09. 2017, aktualizovaný dňa 29. 12. 2021.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia