Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Navštívte náš stánok na veľtrhu MODDOM

Vodný blog
od Čistá Voda
11.04.2018

Pozývame vás na 22. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov a interiérového designu, ktorý sa uskutoční v dňoch 18.-22.10. 2017 v Incheba Expo Bratislava. Zúčastníme sa ho aj my, keďže cieľom našej spoločnosti je priniesť do každého bývania kvalitnú čistú vodu.

Pozývame vás na 22. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov a interiérového designu, ktorý sa uskutoční v dňoch 18. až 22. októbra 2017. Odborníci v zariaďovaní interiérov, predajcovia nábytku a bytových doplnkov sa v tomto období stretnú pod jednou strechou v Incheba Expo Bratislava. Pokiaľ sa aj vy chystáte budovať nové bývanie alebo renovovať to staré, určite vám odporúčame veľtrh navštíviť.

Zúčastníme sa ho aj my, keďže cieľom našej spoločnosti je priniesť do každého bývania kvalitnú čistú vodu. Preto sú počas trvania veľtrhu pre všetkých návštevníkov k dispozícii naši odborníci, ktorí vám poradia s úpravou vody. Tvoríme riešenia pre obecnú vodu aj vodu z vlastnej studne alebo vrtu. 

Veľtrh nábytku MODDOM Incheba Expo Bratislava

Či už máte problém s tvrdou vodou a vodným kameňom, ktorý zanáša spotrebiče a zariadenia v domácnosti, alebo chcete bezpečnú pitnú vodu, sme tu pre vás. Vieme pomôcť s akýmkoľvek problémom v domácnosti, ktorý súvisí s vodou. Radi vám poradíme, v prípade záujmu navrhneme vhodné riešenie a o našich klientov sa staráme aj v rámci záručného a pozáručného servisu.

Veľtrhu sa zúčastníme pod záštitou nášho partnera Aquatrend, s.r.o., stánok nájdete tu:

Veľtrh nábytku MODDOM Incheba Expo Bratislava - mapa stánku Aquatrend

Pôvodný článok zo dňa 03. 10. 2017, aktualizovaný dňa 11. 04. 2018.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia