Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Špeciálna zľava na zmäkčovače vody

Vodný blog
od Čistá Voda
07.06.2021

Špeciálna zľavová akcia je tu! V dňoch od 08.06. - 14.06. 2021 máte príležitosť zakúpiť si zariadenie na odstránenie tvrdosti vody - zmäkčovač vody so zľavou - 20 %, po zadaní kódu ZV20 v nákupnom košíku. Nezmeškajte jedinečnú príležitosť a natrvalo vyriešte problémy s vodným kameňom...

V dňoch od 08.06 - 14.06. 2021 máte jedinečnú príležitosť zakúpiť si účinné zariadenie -  zmäkčovač vody so zľavou - 20 % a natrvalo tak vyriešiť problém s tvrdou vodou, ako aj s nadmernou tvorbou vodného kameňa. Zľava platí pre celú kategóriu zmäkčovačov vody, s použitím kódu ZV20 a rozhodne je z čoho vyberať. Samozrejme, po celý čas trvania akcie Vám je k dispozícii náš zákaznícky servis, ktorý každému ochotne poradí s výberom.

Na čo slúži zmäkčovač vody?

Tvrdá voda je pravidelne sa vyskytujúci problém väčšiny domácností a rovnako firiem. Tvrdosť vody sa prejavuje zvýšenou tvorbou vodného kameňa, ktorý pozorujete najmä k kúpeľni, na vodovodnej batérií alebo ako usadeniny v rýchlovarnej kanvici. Vodný kameň je o to viac nebezpečnejší z dôvodu, že ho nemusíme zákonite spozorovať voľným okom. Postupom času, môže zničiť regulárne používané domáce spotrebiče, práčku, umývačku riadu, čím naruší chod prevádzky nielen domácností, ale rovnako firiem. V priemysle môže časom spôsobiť nenávratné straty pri výrobných procesoch či pri používaní vody na technické účely. Často sa potvrdí, ako aj vo veľkej miere z vašich skúseností, že oprava či investícia do nového zariadenia je oveľa nákladnejšia, ako kúpa filtra na úpravu vody. Hoci prvotná úhrada je síce o niečo vyššia, z dlhodobého hľadiska ide o zanedbateľný fakt, v porovnaní s prínosom a so skvalitnením používanej vody.

Zmäkčovač vody je zariadenie, pracujúce na báze ionovýmennej živice katex, pričom samotný proces zmäkčenia vody prebieha automaticky. Minimálna údržba spočíva v dosypávaní tabletovanej soli pre zaistenie plynulej prevádzky. Výhodou mnohých zmäkčovačov z našej ponuky je inovatívny LCD displej, s ktorým budú inštalácia a samotný chod ešte o niečo jednoduchšie.
Výber zmäkčovača vody sa odvíja od rozboru vody a samozrejme aj od počtu členov domácnosti. V prípade úpravy vody v rodinnom dome so štyrmi osobami, väčšinou odporúčame automatické zmäkčovače vody s cca 20 l katexu. Samozrejme, poskytujeme riešenie aj pre väčšie objekty, kde vyššie nároky vyžadujú výkonnejšie úpravne vody.

zľava na kategóriu zmäkčovačov vody 2021

Výhody zmäkčovača vody

  • 100 % odstránenie vodného kameňa,
  • úprava vody v celom objekte,
  • výrazná úspora elektrickej energie i financií,
  • vyššia a preukázateľná kvalita vody,
  • predĺženie životnosti domácich spotrebičov,

+ bonus od nás: inštruktážne video k samostatnej inštalácii na našom YouTube kanále. (Samozrejme, neustále poskytujeme montáž zmäkčovača vody, kdekoľvek potrebujete a ručíme takisto za pravidelný servis).

Prečo nakupovať u nás?

  • reálne zľavy 20 % bez navyšovania, s kódom ZV20
  • zákaznícky servis, dostupný až do 22.hodiny
  • odborné poradenstvo a pravidelný servis
  • doručenie produktov skladom na druhý deň
  • overená záruka kvality, viac ako tisícky spokojných zákazníkov
 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia