Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Tipy na vianočné darčeky

Vodný blog
od Čistá Voda
12.12.2019

Vianoce sú už za dverami a ak stále premýšľate, čím obdarujete svojich najbližších, prinášame Vám niekoľko tipov pre skvalitnenie nadchádzajúceho roku.

Vianoce sú už za dverami a ak stále rozmýšľate, čím obdarujete svojich najbližších, ako im skvalitniť nadchádzajúci rok, prinášame Vám niekoľko tipov. Vybrali sme obľúbené a overené produkty - tie, ktoré máte najradšej, ktoré prinesú úžitok a zaistia prísun zdravej, čistej vody po celé obdobia. Stihnite to včas a doprajte sebe a svojej rodine niečo netradičné s garanciou kvality a so zárukou. 

1. Potešenie pre mamičku

Ako už býva zvykom, obsluha práčky či umývačky riadu a domáce práce má vo väčšine prípadov pod dohľadom starostlivá ruka maminy. Ak ju chcete potešiť a zefektívniť vynaložené úsilie, Zmäkčovací filter pre práčky a umývačky riadu od výrobcu Aquafilter, je na pomoc ako stvorený. Garancia kvality zaisťuje zvýšený účinok pracieho prášku a zabránenie tvorbe vodného kameňa. Po vypraní je bielizeň hebkejšia a príjemná na dotyk, čo napokon ocení celá rodina.

Zmäkčovací filter pre práčky

2. Pre vynaliezavého otecka

Vodný filter Aquaphor Modern v.2 je malá, milá drobnosť - “hračka” pre domácich kutilov, ktorí toto filtračné zariadenie šikovne napoja priamo na vodovodnú batériu, čím odstránia viacero škodlivín z vody.

Kuchynský vodný filter Aquaphor

3. Pre nadšencov turistiky

Máte v rodine turistu? Potešte ho originálnym a najmä praktickým darčekom v podobe Cestovného vodného filtra Aquaphor Universal, ktorý predsavuje ideálne riešenie na dlhé cesty a všade tam, kde pitie vody predstavuje riziko.

Cestovný filter na vodu

4. Pre starých rodičov

Darček, ktorý pozitívne ovplyvní zdravie, je ten najlepší darček! Práve takým si predstavujeme obdariť starých rodičov. Jednoduchá manipulácia, krásny dizajn a množstvo výhod! To všetko je premietnuté do filtračných kanvíc od značiek AQUAtip® a Aquaphor. Venujte blízkym naše inovatívne filtračné zariadenie, ktoré vodu účinne prefiltruje, zbaví chlóru, a zároveň pripomenie pravidelnosť pitného režimu.

filtračná kanvica Aquaphor Prestige Provance filtračná kanvica Aquaphor Ionizačná filtračná kanvica Ion Pitcher

5. Zábava pre deti

Chcete zabaviť svoje ratolesti a pripomenúť im, aká je vodička dôležitá pre naše telo? Zvoľte si hravšiu, prírodnú formu filtrácie vody, napriek tomu vysokoúčinnnú. Filter vody Šungit je hornina s unikátnym zložením a s čiernym sfarbením, pôvodom z Ruska, ktorá slúži na šetrnú úpravu pitnej vody. Zaujímavý úkaz pre deti, čo poviete?  

Prírodná filtrácia šungit

6. Zážitok zo sprchovania

Ozvláštnite svoje sprchovanie a doprajte svojmu telu zážitok. Filtračné sprchové hlavice z našej ponuky sú na to ako stvorené. Na výber máte Sprchovú hlavicu s vitamínom C s uvoľňujúcou príjemne citrusovou vôňou počas sprchovania, Filtračnú sprchovú hlavicu s minerálmi pre omladenie pleti či našu novinku v podobe Filtračnej sprchovej hlavice FHSH-8-C v modernom netradičnom dizajne. 

vitaminová sprchová hlavica filtračná sprchová hlavica sprchová hlavica s minerálmi

8. Tip pre náročných

Chcete odmeniť seba alebo svoj podnik za celoročnú prácu? Predstavujeme Vám luxusný darček v podobe Reverznej osmózy Ecosoft Robust, ktorá je synonymom kvality a technologického výdobytku. Zariadenie je navrhnuté špeciálne pre úpravu vody v reštauračných zariadeniach, v kaviarňach či v lekárňach a všade tam, kde je kvalitná pitná voda na prvom mieste. Oproti bežným osmózam garantuje zníženie spotreby vody až o 50 %. Keď darček, tak poriadny!

reverzná osmóza darček na vianoce

Veríme, že si pre seba a pre svojich blízkych vyberiete z nášho bohatého portfólia produktov zariadenie, ktoré poteší, no predovšetkým splní svoj účel. To je naším hlavným cieľom.

Celý tím ČistejVody Vám praje pokojné, ničím nerušené vianočné sviatky. Vidíme sa v novom roku!

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia