Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Tipy na vianočné darčeky

Vodný blog
od Čistá Voda
23.11.2020

V tomto článku vám prinášame tipy, čím jedinečne obdarovať svojich blízkych, lebo čas ubieha ako voda a o chvíľu sú tu opäť Vianoce. Aby sviatky naozaj splnili svoju podstatu - zaručili nám oddych a pokojné chvíle bez zbytočného zhonu, odporúčame Vám vyriešiť všetko v predstihu.

Dávame Vám inšpirácie, ako originálne potešiť svojich blízkych, a zároveň obohatiť svoju domácnosť o zdravú vodu. Z našej širokej ponuky na eshope vyberáme skutočné bestsellery - vaše obľúbené, naše overené produkty:


Tip č. 1: Trefa do čierneho

Pokiaľ hľadáte praktický darček, ideálne riešenie sú filtračné kanvice. Svojím jedinečným dizajnom a farbou zaujmú každého! Navyše sa postarajú o prísun čistej, filtrovanej vody po celý deň. Ionizačná kanvica Aquatip® ION pitcher Slim je hotová pastva pre oči.

Tip č. 2: Liečivá sila skrytá v prístroji

Cez Vianoce sa dejú zázraky! My Vám dáme hneď niekoľko, premietnutých do “čarovných” zariadení s účinkom 3v1. Naše stolové Ionizátory vody sú výnimočné, vďaka inovatívnej príprave alkalickej (ionizovanej), acidickej (kyslej) a dokonca stiebornej vody, v priebehu niekoľkých minút. Garancia detoxu a účinnej dezinfekcie, pekne pokope. Dôkazom je elegantný Ionizátor vody aQuator Vivo Silver za bezkonkurenčnú cenu!

 Tip č. 3:  Malý, spratný doplnok na cesty


Turistika je lákadlo aj v zimných mesiacoch a ani vtedy netreba podceňovať pitný režim. S prenosnými ionizačnými fľaškami, budú mať Vaši blízki dostatok čistej, filtrovanej vody kedykoľvek a kdekoľvek. Vyberte si jednu zo žiarivých farieb, vďaka ktorej budete neprehliadnuteľní! Praktickú Ionizačnú fľašu Aquatip® ION bottle za Vás zabalíme do krásnej modro-bielej krabičky.


 Tip č. 4: Raz-dva-tri, filtrovaná voda ihneď v pohári


Reverzná osmóza je jednoducho obľúbenec. Ďalšie zázračné filtračné zariadenie, ktoré účinne vodu prečistí, odfiltruje všetko nepotrebné, dodá vode chuť a arómu, pridá minerály, bez chemických prísad. Výnimočný darček a veľký prísnos pre zdravie. Reverzná osmóza Aquaphor Morion, dostupná v bielej a v čiernej farbe, ihneď zapadne do Vašej kuchyne.

Tip č. 5:  Zážitok zo sprchovania


Potrebuje Vaša kúpeľňa nový nádych? Stavte na filtračné sprchové hlavice, ktoré sa postarajú o efektívne odstránenie chlóru a nečistôt, aby bolo sprchovanie pre pokožku čo najpríjemnejšie. Otestujte si účinok našej najvýkonnejšej Filtračnej sprchovej hlavice Aquafilter FHSH-8-Cx, núkajú sa Vám hneď tri varianty: biela, čierna a chróm.

+ Extra tip: účinný pomocník do domácnosti, aj do firmy


To najlepšie na záver! Elegancia a prémiová technológia sa premietli do plnoautomatického zariadenia, zvaného zmäkčovač vody, ktorý sa účinne postará o odstránenie tvrdosti vody a vodného kameňa nielen v domácnosti, ale aj v priemysle. Už ste rozmýšľali nad darčekom do Vašej firmy? Odporúčame Vám Zmäkčovač vody Aquatip Elegance 30 - eco produkt vysokej kvality, šetrný k prírode.


 

Nečakajte na poslednú chvíľu a vstúpte do nášho e-shopu, kde si zaručene vyberiete filtračné zariadenie nadčasovej technológie, so štýlovým dizajnom a s prínosom pre celú rodinu.



 

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte či už formou e-mailu, cez telefón, alebo prostredníctvom chatového okienka. Náš odborný tím je pripravený pomôcť a poradiť s výberom toho najlepšieho riešenia pre úpravu vody. Spolu so zľavou platí tiež doprava zadarmo nad 100 €. Príjemné nakupovanie!

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia