Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Oslávte s nami Svetový deň vody 2021

Vodný blog
17.03.2021

22. marec je špeciálny deň roka, kedy si pripomíname neoceniteľný význam vody pre svet, pre každý živý organizmus, vrátane nás. Roky dbáme o to, aby status "zdrává, čistá voda" poznalo čo najviac domácností a každý mal možnosť poznať jej skutočnú kvalitu. Poďme teda spoločne osláviť Svetový deň vody!

V dnešnej dobe, už voda predstavuje akýsi štandard. Stala sa nevyčerpateľným zdrojom našich domácností, kde tečie prúdom a častokrát nazmar, hoci v krajinách tretieho sveta sa o vodu vedie tvrdý boj. Aby sme nezabúdali, akým darom denne disponujeme pre zaistenie životných potrieb či pôžitku, OSN zriadilo Svetový deň vody, ktorý si pripomíname od roku 1993 a u nás v ČistejVode venujeme tejto udalosti mimoriadnu pozornosť.

Vedeli ste, že ľudské telo tvorí 50 - 70 % vody, naše pľúca obsahujú 80 % vody a samotný mozog 75 % vody? Že zo všetkej vody na Zemi predstavuje pitná voda len 1%? (97 % z celkového množstva tvorí slaná voda v moriach a v oceánoch). Uvedomením si určitých faktov, vieme spoločne prispieť k ochrane životného prostredia, k zachovaniu prírodných zdrojov a k upevňovaniu poslania, ktoré denne, už viac ako 18 rokov šírime medzi Vás. Za tento čas, sme tisíckam domácností pomohli zlepšiť kvalitu vody, odhaliť včas príčiny kontaminácie a odstrániť nebezpečné, voľným okom neviditeľné látky, ako sú: baktérie, vírusy, nadmerné hodnoty železa a dusičnanov, toxické látky či agresívny chlór.

Deň Vody 2021

Pridajte sa k nám a poďme spoločne osláviť Svetový deň vody! Keďže nám záleží na každom jednom zákazníkovi a chceme Vás odmeniť za vernosť, prichádzame so špeciálnou akciou, aká v histórii ČistejVody ešte nebola… Počas celého týždňa, od pondelka 22.3. do piatka 26.3. 2021 máte jedinečnú príležitosť nakúpiť filtračné zariadenia na úpravu vody so zľavou 15 % na celý sortiment, s uplatnením kódu DV2021 v nákupnom košíku.

Akcia Deň vody 2021

Vyberte si z bohatej ponuky filtrov na vodu, uistite sa, že voda z reverznej osmózy chutí, jednoducho, inak a poskytuje nám skutočne čistú, nezávadnú vodu, vhodnú na každodenné pitie či prípravu jedál. Nebojte sa zainvestovať do zmäkčovača vody, ktorého výkon Vás ohromí po prvých dňoch používania a po vodnom kameni neostanú už ani stopy. Využite technológiu UV lampy, ktorá šetrným spôsobom odstráni z vody až 99,99 % baktérií a vírusov. Za vyskúšanie rozhodne stojí aj náš doplnkový tovar, v zložení filtračných kanvíc, filtračných sprchových hlavíc či štýlových vodovodných batérií. Pokiaľ si neviete vybrať, náš zákaznícky servis Vám ochotne poradí. Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu, chatového okienka alebo telefonicky a nezabudnite, že sme tu pre Vás až do 22.hodiny.

Doručenie balíkov

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu, naši pracovníci naďalej fungujú v plnom nasadení a robia všetko preto, aby ste Váš balíček dostali v čo najkrajšom čase. Ostražito dbáme na zaistenie pracovných podmienok a ochranných pomôcok v našich skladových priestoroch, lebo bezpečnosť našich zamestnancov, ako aj zákazníkov je u nás na prvom mieste. Ani nás však neobišli určité obmedzenia, a preto sme dočasne pozastavili osobný odber v rámci našich skladových priestorov, rovnako sme dočasne uzavreli kancelárske priestory na Kálov 9, v Žiline. Myslíme aj na naše kuriérske spoločnosti, ktoré sa takisto usilujú chrániť svojich zamestnancov, preto uprednostňujú platbu prostredníctvom platobnej karty.

Začnime u seba

Svetový deň vody je významná príležitosť, vďaka ktorej máme možnosť uvedomiť si, že malé zmeny prinášajú veľké úspechy. Nielen pre nás samotných, ale všeobecne pre ľudstvo, pre Zem a pre vodné zdroje, ktoré nám slúžia.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia