Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Podporujeme mladých športovcov

Vodný blog
od Čistá Voda
12.03.2020

Sme si vedomí našej vedúcej pozície na trhu v oblasti úpravy vody, preto by sme radi prispeli k zlepšeniu fungovania spoločnosti. Existuje mnoho spôsobov ako sa to dá zrealizovať, my sme sa rozhodli podporiť rozvoj športu v našej krajine. Podporili sme mladého 16-ročného cyklistu, ktorý má za sebou už niekoľko úspešných umiestnení. Veríme, že s našou pomocou sa mu bude dariť ešte viac. 

V našom obore sme prioritne zameraní na pomáhanie ľuďom v oblasti skvalitnenia vody a tým aj ich zdravia. Toto naše poslanie chceme rozširovať a pomáhať širokej spoločnosti neustále rásť. Preto sme sa rozhodli, že pômôžeme rozvoju športu v radoch našich mladých reprezentantov Slovenska. Podporili sme mladého cyklistu Adriana Pataya, ktorý má za sebou niekoľko úspešných umiestnení v rámci Slovenského Pohára, ale aj reprezentácii SR na medzinárodných pretekoch. Aktuálne je zaradený ako junior do prípravy na Majstrovstvá Európy. 

Podporujeme mladé talenty - ČistáVoda

Adrianov športový výkon sme podporili tabletami Hydronade, ktoré sú určené na prípravu vodíkovej vody s obsahom až 1,6 mg molekulárneho vodíka. Prečo práve vodíkové tablety? Viaceré štúdie preukázali pozitívne účinky molekulárneho vodíka na regeneráciu svalstva po fyzickej záťaži, vďaka čomu prispieva k zlepšeniu športových výkonov. Navyše, tablety obsahujú taktiež horčík, ktorý tento efekt len znásobuje. 

Sponzorujeme šport

Preukázané boli aj ďalšie účinky:

  • zlepšuje zdravotný stav a celkovú imunitu,
  • eliminuje zápalové procesy v tele a pomáha liečiť civilizačné choroby,
  • vodík má schopnosť hydratovať pokožku do najhblších vrstiev a tým zvyšuje jej pružnosť a mladistvý vzhľad,
  • nedá sa ním predávkovať a nemá žiadne vedľajšie účinky.

Keďže tablety robili spoločnosť Adrianovi počas jeho sústredenia v Chorvátsku, tak mal dostatok času aby ich vyskúšal a porovnal s inými doplnkami stravy určenými pre športovcov. Výsledok? Po príprave v Chorvátsku nám poslal pozitívne ohlasy na vodíkovej tablety, čím potvrdil výsledky výskumov. Nás na druhej strane skutočne teší, že aj takouto formou môžeme podporovať naše mladé talenty Reprezentácie SR a na ich ceste za víťazstvom im prajeme veľa úspechov. 

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia