Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Oznam pre zákazníkov

Vodný blog
od Čistá Voda
09.01.2020

Počas tohto roka máme v pláne skvalitniť naše služby hneď niekoľkými krokmi, o ktorých by sme vás radi informovali. Prvou veľkou zmenou je zmena kuriérskej spoločnosti. Odteraz budeme pre vás doručovať prostredníctvom DPD Slovensko. 

Kuriérska spoločnosť DHL, ktorej služby sme až doposiaľ využívali ukončila svoju činnosť na Slovensku k 31.12.2019. Preto od 1.1. 2020 doručujeme prostredníctvom spoločnosti DPD Slovensko. Túto spoločnosť sme si vybrali po starostlivom posúdení všetkých ponúk, s ohľadom na kvalitu poskytovaných služieb pre našich zákazníkov. 

Ceny nemeníme

V súvislosti s cenou dopravy sa pre našich zákazníkov však nič nemení. Aj naďalej budete môcť využívať bezplatné doručenie zásielky kuriérom pri objednávkach vyšších ako 70 €. Pri nižších objednávkach zostáva cena rovnaká ako pred tým 3,49 €. Cena dopravy tabletovanej soli či iných zmesí je individuálna v závislosti od hmotnosti. 

Sledovanie pohybu balíka je jednoduché prostredníctvom referenčného čísla balíka, ktoré vám pošle DPD ihneď po prebratí balíka z nášho e-shopu. Kuriéri DPD štandardne doručujú od 8:00 do 17:00, preto ak ste v tomto čase v práci, pri zásielkach ktorých povaha to umožňuje odporúčame zvoliť si adresu, kde sa budete nachádzať v tomto čase. Ak by vám však doručenie kuriérom z rôznych dôvodov nevyhovovalo, stále máte možnosť využiť odberné miesta DPD Pickup, a tým pádom si vyzdvihnete balík na mieste a v čase, ktoré vám najviac vyhovujú.

Kuriér DPD Čistávoda

Prečo si zvoliť odberné miesto Pickup? 

  • pri doručení na odberné miesto, budete informovaný prostredníctvom SMS prípadne emailom,
  • uloženie zásielky v odbernom mieste 7 kalendárnych dní,
  • vy si vyberiete čas a miesto, kedy vám to najviac vyhovuje. 

Možnosti platby 

Pri platbe na dobierku DPD poskytuje viaceré možnosti platby - v hotovosti, kartou alebo prostredníctvom služby Viamo ( stačí mobilom zoskenovať QR kód poskytnutý kuriérom, zadať sumu, pin kód a platba je okamžite potvrdená na mobile kuriéra). 

Zmena kuriéra DPD

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia