Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Nový pohodlný a lacný spôsob dopravy - Zásielkovňa

Vodný blog
od Čistá Voda
11.04.2018

Snažíme sa našim zákazníkom vyjsť čo najviac v ústrety, a preto sme sa rozhodli zaradiť medzi možnosti dopravy aj komfortnú a lacnú službu Zásielkovňa. Vďaka nej si pohodlne vyzdvihnete vašu zásielku na jednom z výdajných miest.

ZásielkovňaSnažíme sa našim zákazníkom vyjsť čo najviac v ústrety, a preto sme sa rozhodli zaradiť medzi možnosti dopravy aj komfortnú a lacnú službu Zásielkovňa. Vďaka nej si pohodlne vyzdvihnete vašu zásielku na jednom z výdajných miest.
 

Kedy bude zásielka pripravená k vyzdvihnutiu?

Hneď, ako bude vaša zásielka pripravená na vybranej pobočke, dostanete prostredníctvom bezplatnej sms informáciu, že si ju môžete prevziať. Ak nemáte čas sa na výdajnom mieste v najbližších dňoch zastaviť, môžete si nechať zásielku uložiť až na 21 dní.
 

Kde si môžete vašu zásielku vyzdvihnúť?

Vaša zásielka bude pripravená na osobné prevzatie na jednom z výdajných miest, ktoré si z celkového počtu 1 145 vopred vyberiete. V prípade, že sami balíček vyzdvihnúť nemôžete, pošlite poň niekoho, komu dôverujete - na pobočke nie je potrebné preukázať sa občianskym preukazom či iným dokladom, pre vyzdvihnutie zásielky vám postačí heslo z SMS. 

Na výber máte 154 výdajných miest na Slovensku (vo všetkých mestách nad 10 tisíc obyvateľov) a 921 pobočiek, z ktorých si môžete vybrať pri doprave do Českej republiky.

 Výdajné miesta Zásielkovňa

Koľko za dopravu prostredníctvom Zásielkovne zaplatíte?

Ide o efektívny spôsob dopravy s výhodnou cenou - za doručenie na vybranú pobočku na Slovensku je cena 2€, pre Česko je cena 3€.

Všetky informácie o možnostiach doručenie nášho tovaru nájdete v sekcii doprava.

Pôvodný článok zo dňa 11. 07. 2017, aktualizovaný dňa 11. 04. 2018.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia