Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Zlacnili sme pre Vás Ionizátory vody aQuator

Vodný blog
od Čistá Voda
13.11.2020

Využite našu špeciálnu jesennú akciu na modely Ionizátorov vody aQuator a presvedčte sa sami o ich zdraviu prospešnom účinku. Výroba alkalickej (ionizovanej) vody a acidickej (kyslej) vody nebola nikdy jednoduchšia!

Nenechajte si ujsť akciu, aká na našom e-shope ešte nebola! V dňoch od 15.11. do 31.12. 2020 máte jedinečnú príležitosť zadovážiť si “zázračné” zariadenie - jeden zo šiestich Ionizátorov vody značky aQuator.

Zľava sa vzťahuje na:

Ionizátor vody aQuator Vivo Classic

Ionizátor vody aQuator Vivo Silver

Ionizátor vody aQuator classic

Ionizátor vody aQuator mini classic

Ionizátor vody aQuator Silver

Ionizátor vody aQuator mini Silver

V čom spočíva výnimočnosť Ionizátora vody aQuator?

Ionizátory vody sú jedinečné zariadenia, ako stvorené pre vyznávačov zdravého životného štýlu a ľudí, ktorí chcú posilniť svoje zdravie, rovnako imunitný systém. Ide o unikátne stolové zariadenie, ktoré napriek svojej malej veľkosti vykazuje obrovské účinky. Behom niekoľkých minút totiž ionizátor dokáže vyprodukovať ionizovanú (alkalickú) vodu a kyslú (acidickú) vodu. Proces výroby prebieha v dvoch oddelených komorách, prepojených kladnými a zápornými elektódami, vďaka čomu dochádza ku elektrolýze. Pitná voda mení Ph a ORP (oxidačno redukčný potenciál), čím získava odlišné prospešné vlastnosti, bez využitia akýchkoľvek chemikálii.

Alkalická/ionizovaná voda má ozdravujúci účinok, preukázaný zvýšeným obsahom molekulárneho vodíka, ktorý ľahšie preniká bunkovým systémom, čím prispieva k lepšej hydratácii. Pitie takejto vody v optimálnom pomere neutralizuje voľné radikály v tele a udržiava správne Ph organizmu. Alkalická voda, prenesene voda “živá”, s hodnotou Ph 8-11 sa radí k silným antioxidantom. Regeneruje, revitalizuje, robí radosť našim vnútorným bunkám.

Kyslá/acidická voda so špecifickou vôňou a s Ph v rozmedzí 2,4-6,8, nie je vhodná na pitie. Efekt takejto vody Vás napriek tomu ohromí, lebo ide o účinnú dezinfekciu. Kyslá voda je pre svoje široké použitie často využívaná v domácnosti na čistenie, na elimináciu baktérií či na dôkladné umývanie ovocia a zeleniny. Záhradkári ju v obľube využívajú na zalievanie rastlín a svoje miesto si našla aj v kozmetológii na liečbu zápalových ochorení, ako aj na ošetrenie ekzémov.

Prečo niektoré ionizátory majú v názve slovíčko “silver”? Lebo so svojím výkonom rozhodne nekončia! Prostredníctvom zapojenia striebornej elektródy model nadobúda funkciu striebrenia, čím dochádza k výrobe striebornej vody, známej ako “prírodné antibiotikum”. Na našom blogu sme tejto vzácnej vode už venovali niekoľko riadkov a vy máte aktuálne možnosť vyskúšať si, ako zariadenie funguje v praxi. Strieborná voda, na rozdiel od vody kyslej, má silnejší baktericídny účinok, ktorý eleminuje nielen baktérie, ale aj vírusy, čo je v súčasnej dobe neoceniteľný zdravotný benefit.

ionizátory vody aQuator silver, classic

Výhody stolových Ionizátorov vody aQuator

  • prenosný model;
  • bez pripojenia na vodovodný systém;
  • odolný materiál, moderný dizajn;
  • LCD displej;
  • bez obsahu BPA;
  • možnosť dokúpenia striebornej elektródy ku modelu Classic;
  • zdravie z vody za bezkonkurenčnú cenu.

Nová štúdia

Vzhľadom na aktuálnu situáciu Vám prinášame krátke zhrnutie biologickej štúdie, ktorá na základe vykonaného testu informuje, že kyslá ionizovaná voda (označ. EW) s vysokou koncentráciou voľného dostupného chlóru (označ. FAC) vykazuje silnú antimikrobiálnu aktivitu proti baktériam, plesniam i vírusom. EW, v porovnaní s chlórom, nepoškodzuje ľudí, preto jej použitie v poľnohospodárskom a v potravinárskom priemysle schválené. Acidická (kyslá) voda má virucidný účinok proti vírusu ľudskej imunodeficiencie (nedostatočná obranyschopnosť), vírusu hepatitídy B, vírusom herpes simplex, novovírusom, vírusom chrípky A a vírusom slintačky, krívačky. 

Výsledky štúdie hovoria, že ionizovaná kyslá voda (EW) s Ph 2,5 a s vysokým množstvom voľne dostupného chlóru (FAC) je účinným anti-SARS-CoV-2 dezinfekčným prostriedkom. Dostatok takýchto účinných antivírusových dezinfekčných prostriedkov so silnou schopnosťou odstraňovať SARS-CoV-2, môže chrániť ľudí s vysokým rizikom infekcie a zabrániť šíreniu. Účinok závisí od množstva voľného chlóru, ktorý je v kontakte s vírusom. Viac zo spomenutej štúdie nájdete tu.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia