Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Doručovanie pred Vianocami

Vodný blog
od Čistá Voda
14.12.2020

Čas štedrosti a pokoja sa blíži, preto neváhajte a stihnite si objednať na našom eshope vianočné darčeky včas, s garanciou doručenia do Vianoc. Zaujíma Vás či stíhame doručiť včas? Presne z tohto dôvodu prinášame predvianočnú nádielku informácií už teraz. 

Opäť sa blíži vianočný čas - obdobie pokoja a štedrých dní. Aby ste si sviatky užili v kľudnej atmosfére a s bohatou nádielkou darčekov, je potrebné zaobstarať si všetko včas a hlavne bez stresu. ČistáVoda Vám garantuje odoslanie balíčkov ešte pred Vianocami, s ohľadom na nižšie uvedené informácie:

Príjem objednávok

Aj vzhľadom na pandemickú situáciu, naši zamestnanci robia pre Vás maximum. Garantujeme doručenie tovaru (skladom) do Vianoc pri objednávkach prijatých do 20. decembra, do 12-tej hodiny. Objednávky po tomto čase budú odosielané do Vianoc až do 23.12.2021 do 12:00 a v závislosti od kapacít našich kuriérskych spoločností budú postupne doručované. V rámci urýchlenia odoslania objednávok odporúčame uhradiť tovar vopred platobnou kartou (najrýchlejšia a najbezpečnejšia platba súčastnosti) alebo na dobierku, pretože platba na účet - medzibankový prevod môže trvať aj niekoľko dní. Objednávky prijaté po 23.12.2021 po 12-tej hodine budú postupne vybavované od 3.1.2022. 

Expedícia tovaru a doručovanie do Zásielkovne

Usilujeme sa, aby všetok naskladnený tovar, prijatý do 12:00 bol odovzdaný dopravcovi DPD a doručený na druhý deň. Nemôžeme však ručiť za včasné doručenie kuriérskou spoločnosťou, keďže aktuálna situácia vytvára na dopravcov stále väčší nápor. Vzhľadom na aktuálny lockdown, Vám odporúčame uprednostniť doručenie kuriérom pred Zásielkovňou, pretože je pravdepodobné, že väčšina pobočiek Zásielkovne je kvôli sprísneným bezpečnostným podmienkam zatvorená. 

Osobné vyzdvihnutie balíkov

Osobný odber je možný po dohode na adrese: Kálov 9, Žilina. Hoci z domu, ale na plné obrátky, funguje pre všetkých naša zákaznícka a technická podpora od pondelka do piatka - v čase od 8:00 až do 16:00. Neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu, telefonicky alebo cez chatové okienko. Radi Vám poradíme a pomôžeme s výberom vhodného zariadenia.

Vykonanie rozboru vody

Prosíme Vás, aby ste vzorky vody na vykonanie rozboru posielali do termínu 13.12. 2021. Uhradené objednávky do tohto termínu budu odovzdané do laboratória ešte pred Vianocami. Objednávky na rozbor vody po tomto termíne budú laboratóriá vybavovať až od 03.01. 2022.

Celý tím ČistejVody, chce každému jednému z vás popriať príjemné a ničím nerušené prežitie vianočných sviatkov a poďakovať za celoročnú dôveru, za každú spätnú väzbu od vás.

doručovanie balíkov pred Vianocami 2020

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia