Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Doručovanie pred Vianocami 2019

Vodný blog
od Čistá Voda
11.12.2019

Vianoce už klopú na dvere a s nimi aj čas intenzívneho objednávania a doručovania balíkov. Aby sme toto predvianočné obdobie zvládli spoločne čo najlepšie, prinášame vám niekoľko dôležitých informácií, ktoré vám pomôžu so včasným doručením vašich balíkov pred Vianocami.

Chcete mať svoje balíčky doručené do Vianoc? Poradíme vám ako na to. 

Doručenie tovaru DHL 

Ak chcete aby vám objednaný tovar prišiel kuriérom DHL do 23.12., odporúčame tovar objednať najneskôr do 18.12. do 12-tej hodiny. Objednávkam prijatým po tomto čase nevieme zaručiť včasné doručenie pred Vianocami. Platí to pre produkty, kVianoce ČistáVodatoré máme skladom, produkty na objednávku budú doručené až po Vianociach. Pre overenie dostupnosti tovaru odporúčame kontaktovať našich pracovníkov na chate, emailom alebo telefonicky. 

Zásielkovňa

Objednávky doručované službou Zásielkovňa sa štandardne doručujú dlhšie. Preto objednávky s doručením prostredníctvom Zásielkovne odporúčame tovar objednať najneskôr do 16.12. Pre urýchlenie celkového vybavenia objednávok tiež odporúčame uprednostniť platbu kartou pred úhradou na bankový účet. 

Osobný odber

Chcete si prísť po tovar osobne? Do 20.12.2019 si môžete svoje objednávky vyzdvihnúť v našich skladových priestoroch na adrese: Hričovská 221, 010 01 Žilina. 

Rozbory vody

Objednávky na rozbory vody prijímáme do 12.12.2019, za predpokladu, že sú už uhradené kartou. Objednávky na rozbory vody prijaté po tomto dátume sa budú vybavovať až od 7.1.2020. Objednávky produktov sa budú odosielať už od 2.1.2020. 

 

Vianoce ČistáVoda

 

V závere by sme vám v mene tímu ČistejVody radi poďakovali za prejavenú dôveru a zaželali krásne prežitie vianočných sviatkov v kruhu najbližších.

Ďakujeme za Vašu priazeň. 

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia