Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Svetový deň vody 2020

Vodný blog
od Čistá Voda
20.03.2020

Počas celého roka existuje mnoho príležitostí a špecálnych dní, kedy si rozširujeme naše enviromentálne povedomie, pričom najbližšie si pripomenieme azda najdôležitejšiu zložku životného prostredia - vodu, ktorej nevyčíslitelnú hodnotu si už tradične pripomíname 22.marca ako Svetový deň vody. Tento deň predstavuje jedinečnú príležitosť ako si pripomenúť mimoriadnu dôležitosť vody pre zachovanie životného prostredia a pre rozvoj ľudskej spoločnosti. 

Voda je zdrojom života a hoci my k nej máme prístup prakticky bez obmedzenia, ľudia v iných častiach sveta bojujú deň čo deň o každú kvapku. Vzhľadom na skutočnosť, že bez pravidelnej hydratácie tela, človek dlho neprežije, možno povedať, že ide o neustály boj o prežitie. Aby sa venovala tomuto problému dostatočná pozornosť, OSN zriadilo Svetový deň vody, ktorý si pripomíname vždy 22. marca.

Každý z nás, vedome alebo nie, prispieva k znižovaniu zdrojov pitnej vody. Spoločnými silami však môžeme pomôcť zlepšiť celkovú situáciu. Chráňme životné prostredie uskutočňovaním ekologických opatrení v našom každodennom živote. Svetový deň vody je vynikajúcou príležitosťou uvedomiť si dôležitosť vody v našich životoch a veľkú hrozbu, ktorú so sebou prináša vyčerpanie jej zdrojov. 

Deň vody 2020

Vedeli ste o tom, že viac ako miliarda ľudí po celom svete nemá prístup k pitnej vode? Kontaminovaná voda predstavuje skutočnú hrozbu pre celé komunity ľudí a má ďalekosiahle dopady na celú spoločnosť. My v ČistejVode sa už viac ako 18 rokov snažíme o skvalitnenie vody vo vašich domácnostiach či prevádzkach. Veríme, že našim poslaním je pomáhanie ľuďom prostredníctvom zabezpečenia skutočne kvalitnej a zdravotne nezávadnej vody. Za tento čas sme pomohli tisíckam domácností a spoločností odstrániť z vody nebezpečné pesticídy, baktérie, vírusy, nečistoty, nadmerné hodnoty železa, toxické látky, či iné zdraviu škodlivé látky.

 

Vy ste našu snahu a orientáciu na kvalitu vždy ocenili. Preto by sme teraz radi ocenili my vás. Ako poďakovanie vám pri tejto príležitosti ponúkame zľavu 10 % na celý sortiment s použitím kódu DV2020, ktorú stačí zadať v nákupnom košíku. Zľava platí od soboty 21.3.2020 až do pondelka 23.3.2020. A aby toho nebolo málo, tak pridávame ďalších 10% na celú kategóriu zmäkčovačov vody. Túto zľavu vám upravíme dodatočne v objednávke, takže nakúpite zmäkčovač vody s 20%-tnou zľavou. 

deň vody 2020 Čistávoda

Odosielanie balíkov

Aj počas aktuálnej mimoriadnej situácie spôsobenej šírením vírusu COVID-19, naši pracovníci robia všetko preto aby boli vaše balíky odosielané priebežne každý deň a to predovšetkým prostredníctvom kuriéra DPD. Rovnako ako sú naši technici vybavení ochrannými prostriedkami pripravení na montáž vášho zariadenia. Samozrejme, bezpečnosť našich zamestnancov a zákazníkov je u nás na prvom mieste, aj preto isté obmedzenia neobišli ani nás. Asi najväčšou zmenou je pozastavenie osobného odberu v našich skladových priestoroch ako aj dočasné uzatvorenie našich kancelárskych priestorov na Kálov 9. Rovnako kuriérske spoločnosti ochraňujú svojich zamestnancov a z tohto dôvodu obmedzili platbu na dobierku len na platbu prostredníctvom platobnej karty. V prípade akýchkoľvek otázok nám môžete zanechať správu priamo na našej stránke alebo nás kontaktovať prostredníctvom emailu.

Malé zmeny, veľký efekt

Pripomeňme si na záver, že hoci v Európe zatiaľ necítíme dôsledky vyčerpania vodných zdrojov vo svete, je to aj náš problém a treba sa nad tým zamyslieť skôr, ako bude neskoro. Svetový deň vody je dobrou príležitosťou urobiť aj malé zmeny vo vašom živote a uvedomiť si, že malé každodenné rozhodnutia môžu mať veľký vplyv. 

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia