Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Navštívili sme veľtrh Aquatech Amsterdam 2019

Vodný blog
od Čistá Voda
13.11.2019

Dlhodobým záväzkom našej spoločnosti je poskytovanie riešení úpravy vody, ktoré sú inovatívne a súčasne trvalo udržatelné. Inšpiráciu nachádzame predovšetkým na veľkých podujatiach, kde sa zoskupujú najväčšie spoločnosti z oblasti filtrácie vody a predstavujú tu svoje novinky, zdieľajú tipy ako veci robiť efektívnejšie s ohľadom na ekológiu. Aj preto sme sa zúčastnili tento rok už po druhý krát veľtrhu Aquatech, tento krát v Amsterdame. 

Veľtrh Aquatech s viac ako 1000 vystavovateľmi zo 140 krajín sveta sa radí k absolútnej špičke v oblasti úpravy vody a filtračnej techniky. Tento rok sme sa tejto veľkej udalosti zúčastnili aj my, aby sme odsledovali najnovšie trendy a mohli našim zákazníkom ponúknuť len to najlepšie. Počas tejto konferencie sme sa zoznámili s najnovším vývojom a získali množstvo nových informácií či kontaktov. Už onedlho sa môžete tešiť na nové produkty v našom e-shope, ktoré popridávame na základe našich nových dodávatelských vzťahov. Vo forme fotiek vám prinášame to najlepšie čo Aquatech Amsterdam tento rok ponúkol. 

Veľtrh Aquatech Amsterdam 2019 ČistáVoda

Aquatech Amsterdam 2019 - filtrácia vody

Spoločnosť Aquatech pokračovala v zlepšovaní a zvyšovaní kapacity, opäť prilákala o 10% viac návštevníkov v porovnaní s posledným veľtrhom z roku 2017. Takže celkovo sa za tieto 4 dni zúčastnilo Aquatechu viac ako 27 000 odborníkov na vodu. Konferencia spojila veľké priemyselné združenia, kľúčových lídrov na trhu, výrobcov, vládne a národné delegácie a v neposlednom rade podniky. Výsledkom bola inšpirujúca výmena informácií so spoločným cieľom: udržatelná budúcnosť a rozšírenie obchodu v oblasti úpravy vody.

Výstava Aquatech 2019

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia