Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Ahoj – kúp teraz a zaplať o 30 dní

Vodný blog
od Čistá Voda
24.08.2021

Pre našich nových a stálych zákazníkov prichádzame s ďalšou formou pomoci, lebo vieme, že v dnešných neľahkých časoch nie každý môže okamžite investovať do zabezpečenia čistej a zdravej vody pre svoju domácnosť. Predstavujeme Vám ďalšiu platobnú novinku...

Opäť k Vám prichádzame s revolučnou platobnou novinkou. Od augusta môžete na našom e-shope využívať platobnú službu Ahoj. Vieme, že niekedy nastávajú neočakávané situácie, kedy nie vždy disponujeme väčšími finančnými prostriedkami. Ak sa však bojíte nákupu na splátky, kvôli vysokým úrokovým sadzbám, prinášame Vám inovatívne riešenie. Ide o bezstarostnú formu nakupovania, kedy za tovar môžete zaplatiť až o 30 dní. Výhodou je, že ide o istú formu pôžičky, ktorá má nulový úrok, neplatíte žiadne navýšenie a navyše nemáte ani žiadny záznam v úverovom registri. Služba Ahoj predstavuje vysoko bezpečnú platobnú metódu, najmä vďaka tomu, že nie je potrebné zadávať údaje z karty a máte istotu, že Váš tovar bude vždy doručený.  

O čo ide?

Služba je určená na nákupy našich produktov, ktoré Vám v domácnosti pomáhajú zabezpečovať čistú a zdravú vodu. Hlavná podmienka, na využitie danej služby, je minimálna objednávka 20 €. Maximálna hodnota objednávky je od 150-300 €. Suma 150 € je určená pre nových zákazníkov, ktorí službu ahoj využívajú prvýkrát. Ak však ste zákazník, ktorý patrí k ahoj klientom, teda ste už takýmto spôsobom objednávali aj z iného e-shopu, tak maximálna hodnota Vašej objednávky môže byť až 300 €. K samotnému vybaveniu nepotrebujete nič viac než platný občiansky preukaz, emailovú adresu a telefónne číslo. Novú možnosť platby môžu využívať aj občania inej krajiny, ktorí majú platný preukaz občana EÚ alebo povolenie na pobyt, kde je uvedený druh pobytu trvalý alebo dlhodobý.

služba Ahoj - ako to funguje

Ako prebieha objednávka so službou Ahoj?

Ide o klasickú formu objednávania tovaru online, kde v časti možnosť platby vyberiete druh platobnej metódy: kúp teraz a zaplať neskôr.

Ahoj - kúp teraz a zaplať neskôr

Vďaka tomu budete automaticky presmerovaní na jednoduchý formulár, v ktorom vyplníte číslo Vášho občianskeho preukazu a rodné číslo. Ostatné údaje sa Vám automaticky prenesú z Vašej objednávky. Po prekontrolovaní správnosti údajov treba žiadosť odoslať na spracovanie. Doba spracovania nebýva dlhšia, ako 20 sekúnd, v priebehu tejto doby Vám príde schvaľovacia SMS správa s číselným kódom, ktorý je nutné zadať do objednávky. Požadovaný kód je forma e-podpisu, ktorým potvrdzujete zmluvu o odložení platby. Po „podpísaní zmluvy“ obdržíte na mailovú adresu mail s prihlasovacími údajmi a odkazom do „Ahoj zóny“, kde nájdete uzatvorenú zmluvu. Po uzavretí zmluvy je Váš tovar expandovaný a odoslaný na Vašu adresu.

Chceme Vás upozorniť, že akciová spoločnosť Ahoj môže vyžadovať druhý doklad totožnosti  s fotografiou (vodičský preukaz, cestovný pas).

V prípade, že tovar nebol uhradený v lehote 30 dní, si spoločnosť uplatňuje nárok na úrok z omeškania vo výške 5 % p. a. od dňa omeškania do dňa splnenia záväzkov a taktiež sa uplatňuje  zmluvná pokuta vo výške 0,01369 % denne z dlžného zostatku pôžičky.

Ak máte ďalšie otázky o možnostiach platby, o samotnej službe Ahoj alebo akékoľvek dotazy na výber vhodného filtra, meračov alebo testerov vody pre Vašu domácnosť, neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu, ktorá Vám rada pomôže.

 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia