Kategórie
 
 
 
SK bocny banner 428x667
CHCETE PORADIŤ?
 
 
2 bezplatne meranie tvrdosti vody
Meranie tvrdosti ZADARMO
 
 
 
 

Navštívili sme Čínu

Vodný blog
od Čistá Voda
12.06.2019
Len pár dní dozadu vedenie spoločnosti ČistáVoda vycestovalo na týždeň do ďalekej Číny. Niet sa čomu čudovať. Práve tu, v najľudnatejšom a v hospodársky významnom štáte sme hľadali inšpiráciu a prehlbovali obchodné vzťahy s jedným z našich najväčších dodávateľov. Brány svojho sídla pre nás otvorila spoločnosť Canature.
Získali sme tak príležitosť prezrieť si na vlastné oči, ako vyzerajú kompletné priestory firmy, vrátane skladov a výrobných hál. Nášmu zvedavému oku nič neuniklo, a tak sme prostredníctvom fotografií pre vás zdokumentovali, čo sa len dalo.

Veľtrh Canature - Šanghaj
 
Canature funguje od roku 2001. Za tento čas už stihla získať množstvo certifikácií a disponuje vyše 100 patentovanými technológiami. Spoločnosť je prvotriednym výrobcom širokej ponuky kvalitných výrobkov, ktoré si s prehľadom poradia s úpravou vody v domácnostiach, ako aj v priemysle. Poväčšine ide o zmäkčovače vody, riadiace hlavice pre vodné filtre, systémy na pitnú vodu, tlakové nádrže či iné komponenty. Výroba by nefungovala bez spoľahlivých zamestnancov, ktorých v závode pracuje takmer 600.

dodávatelia ČistáVoda

Zároveň, sme sa zúčastnili veľtrhu Aquatech, ktorý prebiehal v dňoch od 3. – 5. júna v najrýchlejšie sa rozvíjajúcej metropole Číny, v Šanghaji. Na výstave sme mali možnosť spoznať svetových lídrov a odborníkov, diskutovali sme o budúcnosti vodného priemyslu, aby sme naďalej šírili poslanie, ktoré nás všetkých spája: zabezpečiť čistú a kvalitnú vodu pre všetkých a v každom kúte sveta.
 
 
Kontaktujte nás:
alebo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia